Schilderij Oostvlietpolder tegen komst bedrijventerrein

Met de aankoop van een schilderij, hoopt de Vereniging Vrienden Oostvlietpolder de komst van een bedrijventerrein in de polder tegen te gaan. Het gezicht op de groene Oostvlietpolder is vorig jaar geschilderd door landschapschilder Koos Modderman. De VVO stelt het doek de komende tijd op verschillende plaatsen in de regio aan het publiek ten toon, en hoopt dat het voorstanders van het bedrijventerrein op andere gedachten brengt, zodat de polder groen kan blijven.Deze maand is het schilderij te bewonderen in Post-kantoor-shop Van Zelm aan de Van ‘t Hoffstraat 7. In mei maakt het deel uit van de tentoonstelling ‘Oostvlietpolder in beeld’ in het stadhuis.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×