Stripboek psychische aandoeningen voor jongeren

De tweede herziene druk van het stripboek Gestoord is nu te koop in de boekhandel. Dit boekje dat is uitgegeven door Stichting GGz Informatiepunt Leiden, geeft jongeren op een laagdrempelige manier informatie over psychische aandoeningen. Zo kunnen de lezers onder andere te weten komen wat eetstoornissen, autisme, psychoses en depressiviteit precies inhouden. De teksten zijn geschreven door Roos Geerse en Wouter Kusters. Het boek bevat verder de strip Hersenspinsels van de Vlaamse striptekenaar Steven Dupré. In deze aflevering van de stripboekenserie ‘Sarah en Robin’, komen Sarah en Robin in contact met een man die lijdt aan wanen.Gestoord kost 7,50 euro en is bedoeld voor jongeren van 11 tot 17 jaar. Het ISBN-nummer is 9789047702016.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×