Vrijwilligers gezocht voor lesprogramma duurzaam leven

De Milieudienst West-Holland is op zoek naar vrijwilligers die als gastdocent langs basisscholen willen trekken. Dit schooljaar hebben veel schoolkinderen al kennis gemaakt met Sarah’s Wereld. Dit is een educatief spel over duurzaam leven voor leerlingen uit groep 7. Ze krijgen op speelse wijze inzicht in duurzaam leven en milieubewust consumeren. Zo is het de bedoeling dat ze de rugzak van Sarah vullen met producten die zo duurzaam mogelijk zijn en zo min mogelijk schade aan de natuur opleveren.Deze lessen worden gegeven door vrijwilligers die in tweetallen langs de scholen in Holland Rijnland en de Rijnstreek trekken. Ook komend schooljaar bezoekt Sarah’s Wereld veel scholen en daarvoor zijn extra vrijwilligers nodig. Wie belangstelling heeft, kan kijken op www.mdwh.nl of mailen naar Eva Whyte van de Milieudienst. Haar adres is e.whyte@mdwh.nl.

Leiden Nieuws


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×