Diner voor oud-studenten bij Hogeschool Leiden

Vanavond organiseert de Hogeschool Leiden een diner voor docenten en alumni. Tijdens dit diner kunnen de oud-studenten ervaringen uitwisselen met docenten. Ook zal gesproken worden over ontwikkelingen in het werkveld en onderwijs. De Hogeschool organiseert deze bijeenkomst, omdat de docenten veel waarde hechten aan het contact met oud-leerlingen. Zij willen hun ervaringen gebruiken bij het verbeteren van het onderwijs. Bovendien opent het contact deuren voor stageplaatsen en afstudeeropdrachten. De gasten zijn lid van Alumni-net, een door de school ontwikkeld netwerk voor alumni, vierdejaarsstudenten en docenten.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×