Informatieavond AD(H)D bij volwassenen

Preventie GGZ Leiden organiseert een voorlichtingsavond over Attention Deficit (Hyperactivity) Disorder bij volwassenen, kortweg AD(H)D. De avond is bedoeld voor mensen die zelf AD(H)D hebben en voor betrokkenen zoals familieleden. Deskundigen van GGZ verstrekken informatie over onderzoek, medicatie, behandeling en verwijzingsmogelijkheden. Ook is er aandacht voor ondersteuning van betrokkenen en lotgenotencontact. Er staan enkele informatietafels en er is een forum, waarbij het publiek vragen kan stellen.De bijeenkomst vindt op maandag 20 april plaats in het Receptiegebouw van GGZ Leiden aan de Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest, en begint om 20.00 uur. Aanmelden kan via preventie@ggzleiden.nl.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×