Politie zoekt daders geweldadige diefstal

De politie onderzoekt de poging tot diefstal met geweld die afgelopen maandag plaatsvond in een winkel in rookwaren aan de Korevaarstraat. Een 53-jarige vrouw uit Leiden kwam de winkel binnen en zag daar drie mannen, waarvan er één net een greep achter de toonbank deed. De winkelmedewerkster zag dat niet, omdat zij door één van de mannen werd afgeleid. De klant sprak de mannen aan op de diefstal en kreeg direct pepperspray in haar gezicht gespoten. De mannen renden vervolgens de winkel uit.

Op de Botermarkt zijn de daders in een auto gestapt. Van hen ontbreekt nog ieder spoor. Er werd geen buit gemaakt.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×