Singelloop voor 34e keer van start

Aanstaande vrijdagavond gaat de Singelloop voor de 34e keer van start. Zo´n 4.000 deelnemers van jong tot oud leggen de 6,6 km lange tocht af, die voert langs de Leidse singels. Met hun deelname ondersteunen ze vier goede doelen, namelijk: Curium-LUMC, Stichting Deeltijdzorg Gehandicapten, Woonvorm Leiderdorp en VSO-school Het Duin.De Singelloop start om 19.30 uur, met een startschot van olympisch roeister Femke Dekker.

De start en finish zijn op het Nuon-terrein aan de Langegracht. Hier kunnen op vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur startnummers worden gekocht, bij de kraam van het Leidsch Dagblad. Op www.leidschdagblad.nl/singelloop is meer informatie te vinden, onder andere over andere verkoopadressen.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×