Het kan beter in Noorderkwartier

Tijdens een werkbezoek van wethouder Pieter van Woensel aan het Noorderkwartier, heeft Buurtvereniging Noorderkwartier-West hem een lijst met verbeterpunten gepresenteerd. De vereniging is blij met het wijkontwikkelingsplan Leiden-Noord en de investeringen die de gemeente in de wijk doet. De verbeterpunten wil de vereniging nu samen met de gemeente uitvoeren. Er is vanuit de wijk onder meer behoefte aan meer prullenbakken die regelmatig geleegd worden. Ook is er behoefte aan onderhoud van enkele verzakte straten. Verder wil de vereniging dat loze ruimte wordt benut door er parkeermogelijkheden te realiseren en verdient de invoering van de blauwe zone haast. De aandachtspunten zijn van gemeenschappelijk belang, aldus de voorzitter.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×