André Zandvliet weg bij dames ZVL

André Zandvliet stopt als trainer en coach van de waterpolodames van ZVL. Na dit seizoen wil hij zich volledig richten op de lerarenopleiding eerstegraads wiskunde. ZVL betreurt het vertrek van Zandvliet, maar respecteert zijn besluit. Onder zijn leiding wist het eerste dames team een aantal ambities waar te maken. Zo kwalificeerde het zich voor de tweede ronde van de Europacup, speelde het wederom de finale van de bekercompetitie en staat het team op dit moment derde in de reguliere competitie. Zandvliet zal het team begeleiden tot het einde van de competitie, om vervolgens terug te gaan naar de schoolbanken.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×