Foto: Fred Rohde.

'No more Hiroshima, No more Nagasaki, No more war'

In het kader van de viering van de 400-jarige betrekkingen tussen Leiden en Japan organiseert de Leidse Expansionist Art Empire Gallery (E.A.E. Gallery) de expositie ‘No more Hiroshima, No more Nagasaki, No more war’. De Leidse fotograaf Fred Rohde laat in zijn foto’s indrukwekkende beelden zien van de herdenkingen aan de slachtoffers van de atoombommen op Hiroshima op 6 augustus 1945 en Nagasaki op 9 augustus 1945. De Japanse kunstenaar Seizan Azuma toont zijn intense schilderijen, waarop slachtoffers in eenzaamheid en ontbering zijn afgebeeld.

De expositie loopt van 1 tot en met 31 mei; de opening vindt plaats op zaterdag 2 mei tussen 16.00 en 18.00 uur.

Meer info en openingstijden: www.expansionistartempire.com.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×