Bromfietsdief valt en wordt gepakt

Een vermoedelijke bromfietsdief is gisteravond in de schoot van de politie geworpen.Getuigen zagen hoe de 16-jarige Leidenaar rond 23.40 uur samen met een andere jongen prutste aan een bromfiets die op de Maliebaan stond. Ze belden de politie, die snel ter plaatse was. Zodra de jongens de agenten zagen, sprongen ze op een andere brommer en gingen er vandoor. De agenten zagen hoe de twee ter hoogte van de Rijn- en Schiekade vielen. Eén van de jongens rende weg en is nog steeds voortvluchtig. De 16-jarige was gewond en vluchtte niet. Hij is met een hoofdwond overgebracht naar het LUMC, waar hij ter observatie moest blijven. De politie heeft beide brommers in beslag genomen en onderzoekt de zaak.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×