GroenLinks zoekt kandidaten voor een groen lintje

Op wereldmilieudag, vrijdag 5 juni 2009, reikt GroenLinks Leiden voor de derde keer groene lintjes uit. Deze onderscheidingen zijn bedoeld voor Leidenaars, Leidse bedrijven en organisaties, die zich op een positieve manier voor het milieu en duurzaamheid inzetten. Tot 20 mei kunnen namen van kandidaten, voorzien van een motivatie, worden aangemeld bij Vincent Kagie: vincentkagie@ziggo.nl. De lintjes worden op een passende, groene locatie uitgereikt. De vorige jaren gingen er onder andere lintjes naar Marina van der Horst voor haar inzet voor het behoud van het Leidse Hout en Gerrit-Jan de Bruyn die al jaren Natuur en Milieueducatie geeft.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×