Pulcinella & Zo, bijzondere dansvoorstelling voor de jeugd

Tijdens het 15-jarig jubileum in 2004, presenteerde het Introdans Ensemble ‘Pulcinella’ van Nils Christe. De voorstelling trok volle zalen met enthousiaste families. Dit seizoen is ‘Pulcinella & Zo’ terug met een veel uitgebreidere cast, figuranten, oud-dansers en kinderen. Fantasierijke kostuums en decors zijn een lust voor het oog in deze jeugddansvoorstelling op zeer hoog niveau. De stoute streken van Pulcinella en zijn vrienden zijn grappig en onderhoudend. Na de pauze staan twee muzikale dansmeesterwerkjes van Jirí Kylián en Mats Ek op het programma. De voorstelling is te zien in de Leidse Schouwburg op dinsdag 5 mei, aanvang 19.00 uur. Meer info en kaarten: www.leidseschouwburg.nl.

 

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×