Meisje mishandeld en in gracht gegooid

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie Leidenaren van 18 en 19 jaar aangehouden wegens de mishandeling van een 17-jarig meisje uit Den Haag. Het meisje liep met twee vriendinnen over de Nieuwe Rijn toen ze drie bekenden tegenkwam. Twee van de jongens wilden haar even apart spreken, omdat ze een adres wilden weten van een wederzijdse kennis vanwege een conflict. Toen het meisje het adres niet wilde geven werd ze met een flesje in haar gezicht geslagen. Hierna werd ze in de gracht gegooid.

Twee omstanders hebben het meisje uit het water gehaald. De twee jongens liepen hierna weg en werden even later met nog een derde jongen op de Kaasmarkt aangehouden. Een van de 19-jarige verdachten bleek niet bij het incident betrokken te zijn. Hij werd weer heengezonden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×