Presentatie uitkomst enquête woningisolatie

Komende donderdagavond presenteert GroenLinks Leiden de uitkomsten van de enquête naar woningisolatie. Deze vragenlijst is eind vorig jaar ingevuld door zo’n 2.000 Leidse huurders. Uit het onderzoek blijkt dat de isolatie van de meeste huizen redelijk geregeld is, maar dat er nog het nodige te verbeteren valt. Bij de presentatie, zullen huurders en woningcorporaties aanwezig zijn. De corporatie die de isolatie het best geregeld heeft, krijgt bovendien een Groen Lintje. Na de presentatie spreken de huurders en verhuurders over de resultaten en hun inzet op het gebied van isolatie. Verder wordt gekeken wat de rol van de politiek op dit gebied kan zijn.

GroenLinks wil zelf ook een steentje bijdragen aan woningisolatie en zal daarom komende zaterdag vanaf 11.00 uur tochtstrips uitdelen bij de Waag. De presentatie vindt vanaf 20.00 uur plaats bij de Grote Beer aan Rembrandtstraat 27.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×