Herman Koch, foto: PR.

Herman Koch te gast bij Burcht Literair

Aanstaande donderdag, 7 mei, is schrijver en televisiemaker Herman Koch te gast bij Burcht Literair. In de Tuinzaal van Sociëteit de Burcht, zal Koch op boeiende en onderhoudende wijze vertellen over zijn laatste boek ‘Het diner’. Het verhaal gaat over twee echtparen, die tijdens een diner in een restaurant, over allerlei dagelijkse dingen babbelen, maar het niet over hun 15-jarige zonen durven te hebben. De beide jongens hebben iets uitgehaald, wat hun toekomst totaal kan verwoesten. Volgens de Volkskrant, zal na het lezen van het boek “geen restaurantbezoek meer hetzelfde zijn”.

Koch (1953) is schrijver van een tiental succesvolle boeken. Daarnaast is hij bekend als televisiemaker en -acteur (Jiskefet) en als columnist van de Volkskrant en Esta. ‘Het diner’ krijgt in alle media jubelende kritieken en staat bovenaan de ‘bestsellerlijst’ van dit jaar.

De avond begint om 20.15 uur; zaal open om 19.45 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij boekhandel Selexyz Kooyker of telefonisch (071) 5652459.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×