Vier beschonkenen aangehouden

Afgelopen weekend zijn bij alcoholcontroles in Leiden vier personen tegen de lamp gereden. Een Zondagnacht werd op de Lammermarkt een 26-jarige bromfietser aangehouden, die 675 ug/l blies. Hij verloor zijn rijbewijs en ontving een proces-verbaal.De politie had diezelfde nacht ook het rijbewijs willen innemen van een 31-jarige Pool die in Noordwijk verblijft. Hij blies op de Nienke van Hichtumstraat 595 ug/l. Omdat hij niet over een roze papiertje beschikte, kon dit niet worden afgenomen. Wel moest de Pool van de officier van justitie 650 euro betalen. Zodra hij het geld had uitgeteld, mocht hij het politiebureau weer verlaten.Twee andere Leidenaars maakten het iets minder bont en mochten hun rijbewijs houden. Wel kregen zij een proces-verbaal.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×