Alles over beroertes in Diaconessenhuis

Komende dinsdag is het de Dag van de Beroerte. Ruim 250 ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen in Nederland organiseren dan diverse activiteiten rond deze grootste doodsoorzaak van Europese vrouwen, die bovendien ook de grootste oorzaak van invaliditeit is. In de centrale hal van het Diaconessenhuis staat tussen 14.00 en 20.00 uur een informatiestand, die bemand wordt door verpleegkundigen van de afdeling neurologie en vrijwilligers van patiëntenvereniging ‘Samen Verder’. Belangstellenden kunnen hier terecht met al hun vragen. Ook kunnen ze gratis hun bloeddruk en bloedsuikerspiegel laten meten.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×