CDA aan de slag met verkiezingsprogramma

Het CDA is begonnen met het schrijven van het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen die in maart 2010 gepland zijn. Er is met dit doel een programma commissie in het leven geroepen, die onder leiding staat van prof. mr. Carel Stolker, de decaan van de Rechtenfaculteit van de Leidse Universiteit. De commissie die onderverdeeld is in de werkgroepen Onderwijs & Samenleving, Bestuur, ruimte & bereikbaarheid, en Financiën & Werk, bestaat verder uit een aantal studenten, ondernemers en deskundigen. Wethouder Jan Jaap de Haan en fractievoorzitter Arjen Bonestroo zullen de commissie adviseren. In het najaar hoopt de commissie het conceptprogramma met de leden te bespreken.

Het is de bedoeling dat ook de Leidse burgers, ondernemers en andere partijen bij het programma worden betrokken. Op www.cdaleiden.nl is daarover meer te lezen.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×