Concertserie Stichting Cathedral Organ van start

Ook dit jaar organiseert de Stichting Cathedral Organ een serie zomerconcerten, die al in de lente beginnt. Het eerste concert is aanstaande donderdag gepland en wordt gegeven door organist David Boos, Stephanie Hunt (cello) en Andréanne Brisson Paquin (sopraan). Het drietal brengt werken van onder meer Bach en Händel ten gehore. Tijdens de pauze en na afloop kunnen belangstellenden met de musici spreken.Het concert vindt plaats in de Hooglandse Kerk en begint om 20.15 uur. De toegangsprijs is 10 euro, inclusief koffie en thee. Om in de muzikale stemming te komen, bespeelt Gerda Peters voorafgaand aan het concert het carillon van het Stadhuis.

Op dinsdag 2 juni verzorgt Philip Scriven, de Director of Music van Lichfield Cathedral het volgende concert in de Hooglandse Kerk. Op www.cathedralorgan.nl is meer informatie over het programma te vinden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×