Oproep herkenning zakkenrolsters bij Team West

In het opsporingsprogramma ‘Team West’ van omroep West wordt dinsdag 12 mei aandacht besteed aan actieve zakkenrolsters in Leiden en omgeving. Er worden beelden getoond van deze vrouwen, die het vooral hebben gemunt op oudere vrouwen. De ‘rolsters’ hebben het voorzien op de portemonnees van bejaarden, die met een rollator hun boodschappen doen. Zo werd 79-jarige Leidse vrouw op 23 maart de dupe van een diefstal toen zij bij een supermarkt aan het Diamantplein boodschappen deed en raakte een 64-jarige vrouw, eveneens uit Leiden op 14 maart al winkelend haar portemonnee kwijt. De politie hoopt door deze uitzending meer te weten te komen over de daders.

‘Team West’ wordt dinsdag om 17.21 uur uitgezonden en vanaf 19.21 uur elk uur de hele nacht herhaald. Woensdag wordt Team West om 07.21 uur uitgezonden waarna het eveneens elk uur herhaald wordt tot 13.21 uur.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×