Wethouder van den Berg verrichtte de onthulling van het logo bij de opening van het Centrum voor jeugd en Gezin. (Foto's: Fotobureau Peter Schipper/Peter Schipper).

Centrum voor Jeugd en Gezin Stevenshof feestelijk geopend

Gistermiddag is het Centrum voor Jeugd en Gezin in de Stevenshof feestelijk geopend. Om 15.00 uur ondertekenden wethouder Gerda van den Berg, GGD Hollands Midden, ActiVite, Stichting Kwadraad, Gezondheidscentrum Stevenshof en Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland de samenwerkingsovereenkomst. Na de officiële opening en een toespraak van de wethouder, barstte er een vrolijk kinderfeest los, met ballonnen en poppenkast.

Het centrum is gevestigd in Gezondheidscentrum Stevenshof aan de Theda Mansholtstraat 3. Het is bedoeld voor ouders, kinderen en jongeren, en professionals. Zij kunnen er op een laagdrempelige manier terecht met al hun vragen over opgroeien en opvoeding.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×