Politiek café Europese verkiezingen

Op 4 juni vinden de Europese verkiezingen plaats. Vooruitlopend daarop organiseert het Samenwerkingsverband van Migrantenorganisaties komende zaterdag een politiek café. Een aantal Europese kandidaat parlementsleden is uitgenodigd om met de aanwezigen te debatteren over allerlei zaken die betrekking hebben op Europa. Zo zijn er onder andere stellingen over de Europese integratie, klimaatverandering en vrede. Uitgenodigde kandidaten zijn onder andere Jessica van Ruitenburg van de SP, Emine Bozkurt van de PvdA, Mito Croes van het CDA en Fred Lachman van de ChristenUnie. Het café vindt plaats in de ruimte aan Eksterpad 4 in de Merenwijk en begint om 19.30 uur. Na het debat is er een feestelijke voortzetting. Deelname is gratis.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×