Leidenaar aangehouden voor bekogelen verkeer

Een 18-jarige Leidenaar is gisteravond in Voorschoten aangehouden voor openlijke geweldpleging. Getuigen meldden de politie dat er bij de Hoflandbrug vier jongens stonden, die stenen gooiden naar voorbijrijdend verkeer. De agenten die polshoogte kwamen nemen, zagen het groepje vanaf een afstandje al staan. Eén van de jongens had een steen in zijn handen, die hij wilde gooien. Zodra hij de agenten zag, liet hij de steen echter vallen. Het viertal beweerde dat de stenen bedoeld waren voor voorbij vliegende meeuwen. Even later kreeg de politie een telefoontje van Connexxion, dat aangifte wilde doen van vernieling. Daarop werden de vier aangehouden. Naast de Leidenaar waren er twee Voorschotenaren en één Leiderdorper bij de gooipartij betrokken, in leeftijd variërend van 18 tot 21 jaar.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×