Wethouder Witteman knipt het lint door, naast hem: Cavit, Seher en Cevdet Demirbag. Foto's: Marjo Heemskerk.

Rembrandt Hotel feestelijk geopend

Gisteravond vond de feestelijke opening plaats van het Rembrandt Hotel aan de Nieuwe Beestenmarkt. De gasten werden ontvangen door ‘stadswachters’ in kostuums uit de tijd van Rembrandt en dito muziek. Na een welkomstwoord van een van de managers van het hotel, Edmond Beljaars, was het woord aan René van Leeuwen – RA bij Berk Accountants en Voorzitter commissie detail bij BV Leiden en aan Fatma Kaya – Kamerlid voor D66. Daarna was de eer aan wethouder Marc Witteman, om na een onderhoudende, historische inleiding, het rode lint door te knippen en het hotel annex grand café en restaurant, officieel te openen.

Om 20.00 uur besteeg veilingmeester Aad van der Luit het podium en zette hij een bijzonder komische, maar zeer doeltreffende veiling neer. Twee gigantische Rembrandtdoeken wisselden van eigenaren met een opbrengst van 2100 Euro. Mirna van Dongen -van de Stichting Alzheimer- Nederland, nam de cheque in ontvangst. De nieuwe eigenaren van de Rembrandtdoeken zijn: René van leeuwen van Berk Accountants en Sahin Gunes, eigenaar matrassenfabriek PBH BV.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×