Zuydwijck zoekt vrijwilligers

Verpleeghuis en behandelcentrum Topaz Zuydtwijck is dringend op zoek naar extra vrijwilligers, die affiniteit met ouderen hebben. Er is onder andere behoefte aan enthousiaste mensen die willen ondersteunen bij de dagbesteding, die onder andere bestaat uit handwerken en andere hobbyactiviteiten. Ook zijn er vrijwilligers nodig die de ouderen twee keer per maand van en naar de kerkdienst in de recreatiezaal willen begeleiden en hen willen voorzien van koffie en thee. Daarnaast zoekt de afdeling fysiotherapie mensen die patiënten van en naar de oefenruimte willen begeleiden. Tenslotte zoekt Zuydwijck een vrijwilliger met koksachtergrond, die op maan- en of vrijdagen in de huiskamers de lunch wil klaarmaken.Wie belangstelling heeft, kan mailen naar Martie Bronsgeest, m.bronsgeest@topaz.nl. Topaz Zuydtwijck ligt in Leiden Zuid-West aan de Aaltje Noordewierlaan 50.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×