Alles over Libertas Leiden nu ook online

“Uw welzijn onze zorg” is de slogan waarmee de website van Libertas Leiden opent. Gisteren, de dag van de verzorging, lanceerde Greetje van Gruting, lid en plv. voorzitter van de Leidse gemeenteraad en jarenlang werkzaam in managementfuncties in de zorg, de geheel vernieuwde website van Libertas Leiden. De website werd ten doop gehouden in ‘Nieuwe Energie’. Op www.libertasleiden.nl staan de diensten en arrangementen die Libertas Leiden biedt op het terrein van wonen, welzijn en zorg. Het netwerk van woonzorgcentra, buurtcentra en servicecentra is in één oogopslag te zien door de computermuis over de stadskaart te bewegen.

Een eigenzinnig onderdeel en erg belangrijk voor de leefbaarheid van de buurt, is het Libertas Leiden kinderwerk, waarover ook alles te vinden is op de website.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×