Jacob Catslaan de grootste SPONSor van de marathon

Vandaag wordt de Leiden Marathon weer verlopen. Ook dit jaar is de Jacob Catslaan weer opgenomen in het parcours. Deze laan wordt al meer dan 10 jaar tijdens de Marathon door de bewoners opgesierd. Ieder jaar met een nieuw thema. Dit jaar is dat ‘de Leidse Lopers’. Met meer dan 100 verschillende gekleurde Leidse Sleutels van 150 cm wordt de laan dit jaar opgeleukt. Traditiegetrouw staan er ook dit jaar twee SPONSorkesten(i.p.v. dweilorkesten); de Partyband en Feestkapel Decibel. De orkesten zullen optredens verzorgen op het hoofdpodium in de Jacob Catslaan.

Via de webcam van www.jacobcatslaan.nl is de marathon live te volgen.

De optredens zijn mede mogelijk gemaakt door de eigen sponsors van de laan.

Het programma duurt de hele dag en eindigt met een grandioze Streetparade van alle Sponsorkesten om 16.30 uur. Onder het genot van een drankje en een hapje kunnen de toeschouwers en aanmoedigers van de lopers een fantastische middag hebben in de leukste gezelligste en mooiste Laan van Leiden. Iedereen is van harte welkom.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×