N206 op de schop

Dit najaar gaat de N206 op de schop. Het gedeelte tussen de op- en afritten van de A44 ter hoogte van de Plesmanlaan in Leiden en de aansluiting met de N444 bij de Van Berckelweg) in Noordwijk wordt voorzien van nieuw, op sommige plaatsen geluidsreducerend, asfalt. De werkzaamheden starten half september en zijn naar verwachting rond eind november klaar. Het gebied waaraan het onderhoud gepleegd wordt, beslaat de Ir. G. Tjalmaweg / Wassenaarseweg / Provincialeweg, de op- en afritten Zeeweg, de op- en afritten Hoorneslaan, de op- en afritten N449, de verzorgingsplaats, de op- en afritten N451 en de zuidelijke afrit van de N206 richting de N444. De werkzaamheden starten in het noordelijke deel van het traject en schuiven op richting Leiden.

Tijdens de werkzaamheden wordt de weg in delen afgesloten en zijn er omleidingen. Op wegdelen met twee banen per rijrichting wordt het verkeer omgeleid over de andere rijbaan. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, vinden de werkzaamheden op werkdagen plaats tussen 20.00 en 06.00 uur. In het weekend is de weg afgesloten van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 06.00 uur. Op www.zuid-holland.nl/n206 is actuele informatie over de werkzaamheden te vinden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×