Nieuwsgierige kinderen welkom bij Klokhuis Vragendag

De afgelopen weken heeft het televisieprogramma Klokhuis, kinderen opgeroepen hun natuurvragen in te sturen. De vragenstellers hebben een uitnodiging gehad voor de Klokhuis Vragendag die Naturalis zondag organiseert. Ze hebben een afspraak met een deskundige die hun vraag zal beantwoorden. Alle andere jongens en meisjes tussen de 8 en 12 jaar met prangende vragen over de natuur van vroeger en nu, zijn zondag welkom bij de Vraag-maar-raak balie van het museum. Naast het stellen van vragen, is het ook mogelijk deel te nemen aan allerlei activiteiten. Zo kunnen de kinderen een fossiel uitbikken, meedoen aan een slakkenonderzoek of deelnemen aan de Klokhuis Quiz, die gepresenteerd wordt door presentatoren Dolores en Moustafa. De activiteiten vinden plaats tussen 12.00 en 16.00 uur.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×