Voorschotense skimzaak bij Team West

Vanavond besteedt het televisieprogramma Team West van omroep West aandacht aan een skimzaak in Voorschoten. Op 12 juni 2007 is de pinautomaat van de Shell-shop aan de Beethovenlaan de hele dag gebruikt door skimmers. Eind vorig jaar werd met de geskimde passen gepind in onder andere Den Helder en Alkmaar. Bij één van de transacties is de pinner op de foto gezet. De politie toont vanavond de beelden van deze dader, in de hoop dat mensen hem herkennen. Team West wordt om 17.21 uur uitgezonden en vanaf 19.21 uur een aantal uur herhaald. Morgen wordt Team West om 7.21 uur uitgezonden waarna het elk uur herhaald wordt tot 13.21 uur.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×