Typhoon, foto: PR.

Rappende tekstvirtuoos Typhoon in Leidse LVC

In het kader van het ‘Klein Grenzenloos Festival’, organiseert het Leids Jazztrio in samenwerking met Museum Volkenkunde, een multicultureel concert in het LVC. De meest toonaangevende Surinaams-Caribische Jazz groep ‘Fra Fra Sound’, laat op volstrekt eigen wijze een non-verbale reactie op de meest actuele maatschappelijke thema’s horen. Daarnaast treedt ‘New Cool Collective’ op, dat al sinds 1994 bekend staat om het unieke geluid, een mix van jazz, dance, latin en salsa. In 2000 won de band de ‘Edison Jazz Award’ en heeft een grote ervaring opgebouwd in binnen en buitenland. De virtuoze rapper Typhoon zal zijn vlijmscherpe, niets en niemand ontziende raps ten gehore brengen. Hij won veel prijzen en ontving onlangs de ‘Zilveren Harp’. DJ Miss World (Margreet Stol) draait de hele wereld rond en past uitstekend bij een grenzeloos festival!

Het concert vindt plaats op 12 juni, aanvang 21.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Velvet, Plato en via: www.lvc.nl.  

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×