Eerste Leidse Museumnacht

Binnenkort vindt de eerste Leidse Museumnacht plaats, waaraan zeven musea in Leiden hun medewerking verlenen. De musea openen de deuren van 20.00 tot 01.00 uur voor het uitgaanspubliek en kroegtijgers, die normaliter niet of zelden naar een museum gaan. Naast het bekijken van de vele collecties, zijn er meer dan 100 speciale optredens, dj’s, workshops en voorstellingen. Na het swingen tussen de mummies bij Rijksmuseum van Oudheden, of housen naast meesterwerken van Rembrandt, zijn er afterparty’s in InCasa en op de sociëteit van Quintus. Vervoer is de hele avond gratis per boot, riksja en museumbus. De Leidse Museumnacht is een initiatief van de Leidse Studentenvereniging Quintus, ter ere van hun 30-jarig bestaan.

De Museumnacht vindt plaats op 4 juli. Meer info en volledig programma: www.museumnachtleiden.nl.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×