"Think Big: Minnie Mouse for President"

Alle Leidse taalpuristen ten spijt: Theatergroep NoBis speelt op 4, 5 en 6 juni: “Think Big: Minnie Mouse for President” in het Leidse Imperium Theater. In een afwisselend spektakelstuk, vol humor, trekt NoBis het publiek midden in deze economische crisis, naar een onbegrensd Amerika, vol kritiek en terugblikken in een sprankelende afwisseling van film, muziek en toneel. Het stuk, onder regie van Anne Jonas, is alweer de derde productie van Nobis, dat in 2004 opgericht werd uit een samenwerking van creatieve mensen uit de Leids/Haagse theaterwereld.

Aanvang 20.30 uur. Voor het reserveren van kaarten: mailxandra@gmail.com, www.no-bis.nl of telefonisch via 06-28466613.

IMPERIUM Theater, Oude Vest 33e, Leiden.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×