Maatjesbuffet Binnenvest

Wie kennis wil maken met het Maatjesproject van Stichting De Binnenvest, is welkom bij het Maatjesbuffet. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst geeft wethouder Gerda van den Berg het startsein van het project. Bij dit project worden vrijwilligers gekoppeld aan dak- en thuislozen die De Binnenvest begeleidt. De vrijwilligers fungeren als maatjes van deze cliënten en ondernemen in koppels gezellige activiteiten met elkaar. Zo kunnen ze bijvoorbeeld samen wandelen, koken of koffie drinken. De vrijwilligers houden zich niet bezig met de hulpverlening en krijgen vooraf een uitgebreide training.Alle belangstellenden zijn op maandag 8 juni vanaf 17.00 uur welkom bij Buddhas aan Botermarkt 20. Het buffet duurt tot 19.00 uur.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×