Vrouw gewond bij aanrijding

Woensdagavond vond er op de kruising van de Churchilllaan en de Vijf Meilaan een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Een 24-jarige man uit Alphen aan den Rijn reed door rood de kruising op, waarbij hij een 23-jarige vrouw uit Leeuwarden aanreed. De brandweer heeft de vrouw uit de auto gehaald. Zij is met hoofdletsel per ambulance naar het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp gebracht.

Op de kruising zijn al geruime tijd wegwerkzaamheden, waardoor de verkeerslichten die boven de weg hangen afgeplakt zijn. De twee verkeerslichten aan beide zijden van de weg branden wel. De Alphenaar verklaarde dat hij deze verkeerslichten niet opgemerkt had, waardoor hij uiteindelijk door rood reed.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×