Het Leidse Barokensemble 'La Primavera', foto: Ivo de Zwaan.

'O Primavera!', lente in de Waalse kerk

Het traditionele, jaarlijkse concert van het Leidse Barokensemble ‘La Primavera’ heeft deze keer een echt lentetintje. Op het programma staat vrolijke, frisse muziek uit Italië en Spanje uit de 16e en 17e eeuw. Er worden werken gespeeld en gezongen van onder andere: Calestani, Caccini, Monteverdi, Duron, Aves en Navas. Het concert vindt plaats in de Waalse Kerk, waar tegelijkertijd ook textiele panelen van Greet Boekholt te bewonderen zijn. Na afloop kan men samen met het ensemble genieten van een hapje en een drankje.

Het concert vindt plaats op 29 mei, aanvang 20.00 uur. In verband met de catering wordt reservering op prijs gesteld. Dit kan door te bellen met 0495-492323 of 06-52593842 of te mailen naar info@la-primavera.nl.

Meer info: www.la-primavera.nl.  

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×