Eerste optreden 'Het TalentenJacht' te water gelaten

Zaterdag was het weer zover en werd de aftrap gegeven voor ‘Het Talentenjacht’. De zonnige terrassen zaten stampvol en na wat oponthoud werd de Goudse band ‘The handsome Poëts’ te water gelaten. De muziekstijl van deze band is het best te typeren als ‘Indiepop-rock’, maar ook een gezellig ‘Lang zal ze leven’ klonk van de boot, toen een bruidspaar langs kwam. Het publiek reageerde enthousiast. ‘The Handsome Poëts’ is de eerste groep van zeven jonge, talentvolle bands, die de komende weken door de Leidse grachten zullen varen en meedingen naar een plaats op het Rapenburgfestival. Op 13 juni vaart ‘Lick’ langs en op 27 juni, tijdens de Leidse Waterdagen, zijn er zelfs drie nieuwe talentvolle bands te horen. Meer info en volledig programma: www.hettalentenjacht.nl.

Foto: Emile van Aelst.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×