Alexander Pechtold bezoekt Leiden

D66 leider Alexander Pechtold en enkele D66 kandidaten voor het Europees Parlement zijn volgende week dinsdag te gast in Leiden. Ter gelegenheid van de Europese verkiezingen brengen ze een werkbezoek aan het Bio Science Park en Dutch Space, die beide deels gefinancierd worden met Europese subsidies. Het bezoek staat in het teken van de hoogwaardige kenniseconomie en de rol die Europa daarin kan en volgens d66 moet spelen. Na afloop van het bezoek delen de D66´ers flyers uit bij Leiden Centraal. Alexander Pechtold is ’s avonds te gast in café De Branderij, waar de Leidse D66 afdeling en de internationale studieverenigingen SIB en Aegee een bijeenkomst organiseren.

Na een korte inleiding over de ideeën van D66 over de EU en Europa, kan het publiek Pechtold vragen voorleggen over Europa en de verkiezingen. De Branderij is te vinden aan Middelweg 7. Iedereen is daar vanaf 20.00 uur welkom.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×