'De Kust' bij Galerie Piculiar

De Leidse fotograaf/kunstenaar E.C.G.M. van Spaendonck exposeert haar intrigerende fotoserie ‘De Kust’ bij Galerie Piculiar. Van Spaendonck heeft in haar atelier in het Noordhollandse Zwaag, vlakbij Hoorn, een tafel vol afgedrukte foto’s als schilderspalet. Op die tafel ontstaan haar composities, waarin beeld, kleur en structuur tot een nieuwe werkelijkheid leiden. In lagen bouwt zij vervolgens een nieuwe compositie op, vol structuur en fantasie, maar vooral ook, vol rust. De expositie wordt op donderdag 28 mei om 19.00 uur feestelijk geopend en is te zien tot en met 28 juni. Meer info en openingstijden: www.galeriepiculiar.nl.  

Galerie Piculiar, Diefsteeg 1, Leiden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×