Leidenaars missen biologische slager

De Leidenaars missen een biologische slager. Dat concludeert Antoinette Wubben, die de bezoekers van de fototentoonstelling “Varkens – Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel” op de Beestenmarkt van informatie voorzag. Veel bezoekers waren onder de indruk van de 22 foto’s. Reacties die Wubben kreeg waren onder andere: ‘Ik vind dit ontzettend goed. Volgens mij weten maar weinig mensen hier vanaf. Ik hoop dat dit mensen de ogen opent.’ en ‘Ik sta achter jullie werk, maar ik vind biologisch vlees veel te duur.’ Verder vonden veel mensen het jammer dat er in Leiden geen biologische slager is. De dichtstbijzijnde bevindt zich in Voorschoten.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×