Richard Shindell , foto: PR.

Richard Shindell promoot nieuwe cd in de Q-BUS

Aanstaande dinsdag zal de bekende Amerikaanse ‘singer/songwriter’ Richard Shindell de leidse Q-bus aandoen ter promotie van zijn nieuwe cd ‘Not Far Now’. Dit is alweer de negende cd van deze super getalenteerde musicus, die in zijn muziek het beste uit de Amerikaanse folk, blues en country muziek verenigt. Volgens organisator Hans van Polanen is Shindell onbetwist een topper uit dit genre. Behalve Shindell is ook het Engelse duo Confoundry, dat bestaat uit Mark Wilderspin en Alex West, van de partij. Het belooft weer een bijzondere muzikale avond te worden.

Het concert vindt plaats op dinsdag 2 juni, aanvang 21.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Velvet, Plato en Hunky Dory, of telefonisch te bestellen via: 071-5416852.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×