Werk van Saskia Jetten.

Gave vrouwen in een stoer pand

In het kader van een nieuw podium in Scheltema voor vrouwelijke kunstenaars, ‘Zijlicht’, staan er iedere eerste zondag van de maand diverse kunstenaars in de schijnwerpers. Op 7 juni vindt er een rondleiding plaats langs verschillende ruimtes in Scheltema, waarin vrouwelijke kunstenaars actief zijn. Er wordt stilgestaan bij de expositie ‘ASK FOR THE MOON’ van de Japanse Chikako Watanabe en de presentatie van ‘Collective Monochrome No. 19’. Daarna geeft Saskia Jetten (Voorburg 1968) een toelichting op haar onlangs verschenen uitgave ‘Bespiegelingen’. De Nieuw-Zeelandse ‘singer/songwriter’ Katbite (Katherine Leese) zorgt met haar ijzersterke teksten voor de muzikale omlijsting.

Het programma begint om 15.00 uur. Meer info: www.scheltemacomplex.nl.

Scheltemacomplex, Marktsteeg 1, leiden

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×