Pool met hoge nood mishandelt Delftenaar

Een Pool met hoge nood heeft afgelopen zondag een Delftenaar mishandeld. De 22-jarige Delftenaar stond rond 21.00 uur samen met zijn vriendin in de buurt van het station, toen twee Polen van 24 en 34 jaar naar hen toekwamen. De 24-jarige Pool wilde plassen op de plaats waar het Delftse tweetal stond. De Delftenaar verwees de man met hoge nood naar de toiletten in het station. De Pool voelde daar blijkbaar weinig voor en haalde agressief zijn geslachtsdeel uit zijn broek. Toen de Delftenaren geen aanstalte maakten weg te gaan, kreeg de man een klap in zijn gezicht en werd hij geduwd. Ook probeerde de Pool hem een paar keer tegen het hoofd te slaan. Het slachtoffer wist te ontkomen en belde 112. Agenten wisten de Polen op basis van het signalement aan te houden. Ze waren allebei onder invloed van alcohol en vooral de jongste was agressief. In de politieauto schopte hij tegen de ruit en tegen de pook en op het bureau moest hij in bedwang gehouden worden en slaagde hij erin een agent tegen de scheen te schoppen. Beide heren zitten voor onderzoek vast. De politie onderzoekt ook de rol van de oudste Pool.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×