Feest in polderpark Cronesteyn

Het is zondag feest in polderpark Cronesteyn. Het park dat nu een kwart eeuw bestaat, staat dit jaar centraal tijdens de Dag van het Park. De dag staat niet alleen in het teken van dit jubileum, maar ook van de Stadsvogelcampagne. De bezoekers kunnen luisteren naar verhalen over vogels, streekproducten kopen, wandelen en vliegers maken. De dag wordt om 12.00 uur geopend door wethouder John Steegh, die een ooievaarsnest zal onthullen. Het feest eindigt rond 16.00 uur met een show van zelfgemaakte vliegers. Op www.leiden.nl/natuur is het programma te vinden.

Hoewel de landelijke Dag van het Park afgelopen zondag plaatsvond, heeft Leiden in verband met Pinksteren besloten het evenement naar komende zondag te verschuiven.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×