Bouwproject Genestetstraat morgen open voor publiek

Tijdens de Dag van de Bouw die morgen plaatsvindt, houden ook enkele bouwprojecten in Leiden open huis voor belangstellenden. Zo kan het publiek tussen 10.00 en 16.00 uur een kijkje nemen bij de nieuwbouw aan de Genestetstraat. Op de plaats waar 128 huizen gesloopt zijn, verrijzen 78 nieuwe, verdeeld over 5 woonblokken. Alle fasen van de nieuwbouw zijn morgen zichtbaar. Van één blok is de eerste verdieping casco klaar. twee blokken zijn wind/ en waterdicht, van een ander blok is het lijmen van de bouwmuren op de begane grond in volle gang. Het laatste blok is bijna helemaal klaar. Het project is bereikbaar via de Potgieterslaan.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×