Spaanse fotografe exposeert bij Libertas

De Spaanse fotografe Alicia Fernández Solla woont sinds zes jaar in Nederland en is werkzaam als lerares fotografie in het project ‘Meet My Street’ in verschillende VMBO scholen in Amsterdam. Tijdens dit project ontmoeten jongeren de buurt van de school en brengen ze hun omgeving in beeld met digitale vormgeving. Solla heeft na haar opleiding in haar geboorteland vier jaar aan de Kunst Akademie in Den Haag gestudeerd. In haar werk, dat tot 2 september in het servicecentrum Lorentzhof Libertas Leiden te zien is, gaat het juist niet om maatschappelijke verschijnselen, maar om de details, die de kern van alledaagse onderwerpen weergeven.

Servicecentrum Lorentzhof Libertas Leiden, Herenstraat 61, Leiden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×