Wethouder John Steegh heeft vanmiddag om 15.00 uur de eerste voorstelling van 'Luchtruim' geopend. Zijn vliegend schip moest de lucht in, maar dat bleek nog niet zo gemakkelijk. De voorstellingen van 'Fields of Wonder', een gezelschap van beeldende kunstenaars, dansers en spelers, vinden plaats in het kader van de 'Leidse Luchtwerken' en worden gehouden in de Hooglandse Kerk. Dit indrukwekkende spektakel, waarin beelden, geuren, geluiden en interactie met het publiek tot een muisstille kerk leidde, wordt morgen om 15.00 en om 21.00 uur herhaald. Een echte aanrader om te gaan kijken! Meer info en speeldata: www.deleidseluchtwerken.nl en www.fieldsofwonder.nl.  

Wethouder John Steegh in actie, foto's : Marjo Heemskerk.

'Luchtruim' geopend bij Hooglandse Kerk

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×