Opening kwekerij DZB Leiden

De kwekerij van DZB is weer prachtig herbouwd na de verwoestende brand in december 2006. Om de opening te vieren wordt er aanstaande zaterdag een Open dag gehouden, met allerlei leuke en interessante activiteiten voor jong en oud. Op het programma staan onder andere demonstraties motorzagen, veiling op de klok van planten, een majorette- en twirlingshow en schminken voor kinderen. Verschillende bandjes zorgen voor de muzikale omlijsting, waaronder de eigen DZB-band. Ook de andere bedrijfsonderdelen van DZB zullen zich op deze feestelijke dag presenteren.

De Open Dag vindt plaats op 13 juni van 10.00 tot 16.00 uur.

De kwekerij is gelegen aan de Nachtegaallaan 41 – 43 in Leiden ( naast het Rijnland Revalidatiecentrum) en is te bereiken via de Wassenaarseweg.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×