‘Balkany Spiewaja’ , foto: PR.

‘Balkany Spiewaja’ in Leidse Volkshuis

In het kader van het jaarlijkse bezoek van een grote groep gasten uit de Leidse zusterstad Toruñ, zal de zang- en muziekgroep ‘Balkany Spiewaja’ een optreden verzorgen in het Leidse Volkshuis. De groep, waarvan de naam ‘Balkan zingt’ betekent, zal liederen ten gehore brengen uit onder andere Bulgarije, Bosnië, Servië, Polen, Kosovo en Albanië. Voorafgaand aan het concert op 12 juni, wordt de hele groep van zo’n 40 bezoekers om 17.00 uur op het stadhuis ontvangen door wethouder Jan-Jaap de Haan (Cultuur, Werk en Inkomen). Het bezoek loopt van 10 tot 13 juni, waarvoor een passend programma is gemaakt, waarbij het leggen van contacten in Leiden centraal staat.

Het concert vindt plaats op vrijdag 12 juni, aanvang 21.00 uur.

Leids Volkshuis, Apothekersdijk 33 A, Leiden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×